Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi taikinaan. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.
Kypsennä 225–asteessa 8–10 minuuttia. Kumoa kypsä torttulevy sokeroidulle leivinpaperille.
Pane liivatelehdet likoamaan runsaaseen, kylmään veteen.
Vaahdota keltuaiset ja sokerit. Sekoita keskenään tuorejuusto sekä ranskankerma ja lisää seos muna-sokerivaahtoon.
Liuota valutetut liivatelehdet kuumaan sitruunamehuun ja lisää liivateseos muna-juustovaahtoon. Nostele viimeiseksi mukaan vaahdoksi vatkatut valkuaiset.
Anna täytteen hieman hyytyä ennen kuin levität sitä jäähtyneelle torttulevylle.
Ripottele täytteen päälle hienonnettuja cocktailkirsikoita ja rouhittua suklaata. Kääri torttu rullalle ja anna hyytyä jonkin aikaa ennen viipalointia.