1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakaojauhe tummiin jauhoihin ja sekoita jauhoseos vuorotellen maidon ja jäähtyneen voisulan kanssa taikinaan.
2. Kaada taikina reunalliselle uunipellille voidellun leivinpaperin päälle, levitä tasaiseksi. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.
3. Sekoita täytteen aineet tasaiseksi, katso että täyte on paksua, mutta juoksevaa. Levitä se lämpimälle torttupohjalle kuorrutteeksi. Anna jäähtyä. Leikkaa jäähtyneenä n. 7 x 7 cm neliöiksi terävällä veitsellä. Jos kuorrute tarttuu veitseen, kostuta se välillä kuumassa vedessä. Leikkaa leivinpaperipalaan n. 3 cm:n kokoinen sydämen muotoinen reikä, sihtaa sen avulla leivoksille koristelu.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy