Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lindströminpihvit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lihapullat ovat tavallisimpia pikkunaposteltavia. Välillä kannattaa kuitenkin kokeilla myös meheviä lindströminpihvejä - suosio on taattu!

4 annosta

  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 1 dl vettä
  • 2 munaa
  • 4 rkl etikkapunajuuria
  • ½ sipuli
  • 3 rkl kapriksia
  • suolaa ja pippuria
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Hienonna sipuli ja punajuuret. Pane jauheliha kulhoon ja mausta suolalla ja pippurilla. Vatkaa muna ja vesi ja sekoita jauhelihan joukkoon. Lisää kaprikset, punajuuret ja sipuli. Sekoita huolellisesti.

2. Muotoile taikinasta märillä käsillä pieniä, pyöreitä pihvejä ja pane ne vedellä kastellulle leikkuulaudalle. Paista pihvit molemmin puolin voissa.

Tuoreimmat aiheesta

Lindströminpihvi