Lindströminpihvit
Lihapullat ovat tavallisimpia pikkunaposteltavia. Välillä kannattaa kuitenkin kokeilla myös meheviä lindströminpihvejä - suosio on taattu!
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 400 g naudan jauhelihaa
- 1 dl vettä
- 2 munaa
- 4 rkl etikkapunajuuria
- ½ sipuli
- 3 rkl kapriksia
- suolaa ja pippuria
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Hienonna sipuli ja punajuuret. Pane jauheliha kulhoon ja mausta suolalla ja pippurilla. Vatkaa muna ja vesi ja sekoita jauhelihan joukkoon. Lisää kaprikset, punajuuret ja sipuli. Sekoita huolellisesti.
2. Muotoile taikinasta märillä käsillä pieniä, pyöreitä pihvejä ja pane ne vedellä kastellulle leikkuulaudalle. Paista pihvit molemmin puolin voissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät