Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteenittomat letut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 2 munaa
  • 3 dl vettä
  • 1 rkl tummaa siirappia
  • 2 rkl sulatettua margariinia
  • 3 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 rkl vaniljasokeria

Paistamiseen

  • margariinia tai öljyä

Valmistusohje

Vatkaa muna, 2 dl vettä ja tumma siirappi kulhossa. Lisää juokseva margariini ja jauhoseos. Sekoita tasaiseksi. Lisää loppu vesi (1 dl), suola ja vaniljasokeri ja sekoita. Anna jauhoseoksen turvota n. 20 minuuttia.

Paista pannulla ja tarjoa marjojen ja kermavaahdon kera.

Tuoreimmat aiheesta

Makeat letut