Gluteenittomat letut
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 2 munaa
- 3 dl vettä
- 1 rkl tummaa siirappia
- 2 rkl sulatettua margariinia
- 3 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
- 1/2 tl suolaa
- 2 rkl vaniljasokeria
Paistamiseen
- margariinia tai öljyä
Valmistusohje
Vatkaa muna, 2 dl vettä ja tumma siirappi kulhossa. Lisää juokseva margariini ja jauhoseos. Sekoita tasaiseksi. Lisää loppu vesi (1 dl), suola ja vaniljasokeri ja sekoita. Anna jauhoseoksen turvota n. 20 minuuttia.
Paista pannulla ja tarjoa marjojen ja kermavaahdon kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka