Mainos

Gluteenittomat kardemummapullat

Gluteenittomat kardemummapullat n. 20 kpl

  • 50 g margariinia
  • 2 dl maitoa
  • 25 g hiivaa
  • 1/2 dl sokeria
  • 1 muna
  • 1/2 tl suolaa
  • n. 6 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta

Täyte

  • 4 rkl margariinia
  • 4 rkl sokeria
  • 1 tl kardemummaa

Voiteluun

  • muna
  • raesokeria

Valmistusohje

Yhdistä sulatettu margariini ja maito ja lämmitä kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva seokseen. Lisää sokeri, muna ja suola. Sekoita jauhoseos taikinan joukkoon. Taikina saa olla yhtä löysää kuin sokerikakkutaikina.

Annostele taikina paperivuokiin. Yhdistä täytteen ainekset. Paina pulla keskiosaan syvennys ja annostele siihen n. 1/2 teelusikallinen täytettä. Kohota pellillä liinalla peitettynä n. 45 minuuttia. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria.

Paista 250 °C:ssa n. 8 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.