Mainos
Gluteenittomat mustikkamuffinssit
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton
Gluteenittomat mustikkamuffinssit, n. 30 kpl
- 125 g margariinia
- 2 dl sokeria
- 2 munaa
- 1 dl Semper Kaurahiutaleita
- 3 1/2 dl Hienoa jauhoseosta
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 dl vettä tai maitoa
- 1 1/2 dl mustikoita
Valmistusohje
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää yksi muna kerrallaan voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon tai veden kanssa. Jaa taikina paperimuotteihin, paina taikinan pinnalle jääneet mustikat taikinan sisään.
Paista 225 °C:ssa n. 12 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka