Mainos

Gluteenittomat mustikkamuffinssit

Gluteenittomat mustikkamuffinssit, n. 30 kpl

  • 125 g margariinia
  • 2 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 1 dl Semper Kaurahiutaleita
  • 3 1/2 dl Hienoa jauhoseosta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 dl vettä tai maitoa
  • 1 1/2 dl mustikoita

Valmistusohje

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää yksi muna kerrallaan voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon tai veden kanssa. Jaa taikina paperimuotteihin, paina taikinan pinnalle jääneet mustikat taikinan sisään.

Paista 225 °C:ssa n. 12 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!