Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteenittomat mustikkamuffinssit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Gluteenittomat mustikkamuffinssit, n. 30 kpl

  • 125 g margariinia
  • 2 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 1 dl Semper Kaurahiutaleita
  • 3 1/2 dl Hienoa jauhoseosta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 dl vettä tai maitoa
  • 1 1/2 dl mustikoita

Valmistusohje

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää yksi muna kerrallaan voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon tai veden kanssa. Jaa taikina paperimuotteihin, paina taikinan pinnalle jääneet mustikat taikinan sisään.

Paista 225 °C:ssa n. 12 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Makeat muffinit