Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteenittomat suklaa-pähkinäkeksit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 100 g margariinia
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1/2 tl vaniljasokeria
  • 1 muna
  • 2 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • 1/2 tl suolaa
  • 100 g tummaa suklaata
  • 50 g hasselpähkinöitä (voidaan vaihtaa manteleiksi)

Valmistusohje

Lämmitä uuni 200 °C:een. Vatkaa margariini, fariinisokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna ja sekoita hyvin. Lisää jauhoseos ja suola ja sekoita.

Pilko hasselpähkinät ja suklaa karkeaksi rouheeksi. Laita taikinaa nokareina (1-2 rkl) leivinpaperilla vuoratulle pellille. Jätä keksien väliin tilaa, sillä keksit leviävät paistettaessa, n. 12 keksiä peltiä kohden riittää.

Paista 10 minuuttia. Jäähdytä keksit ritilän päällä.

Tuoreimmat aiheesta

Keksit