Mainos
Gluteenittomat sitruuna- ja piparkakkumuffinit
Julkaistu
Semper Gluteenittomia Sitruuna- tai Piparkakkumuffinseja 16 kpl.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 2 kpl (100 g) munaa
- ½ dl vettä
- 1 dl (100 g) kasviöljyä
- 1 ½ dl sokeria
- 2 ½ dl (150 g) Semper gluteenitonta jauhoseosta
- 1½ tlk (8 g) leivinjauhetta
- 1 kpl Sitruuna tai 1 pss (15 g) Piparkakkumausteita
Valmistusohje
Tee näin:
Sekoita taikina ja vatkaa n. 5 – 6 min.
Aseta taikinaa n. 40 g vuokaa kohden
Paistolämpö 200 °C
Paistoaika 15 – 20 min.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka