Valmistusohje
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan (n. 7 min), valuta kylmällä vedellä lävikössä. Silppua sipuli pieneksi ja paista se pannulla hienonnetun tai pakastepinaatin kanssa, mausta silputulla chilillä tai chilijauheella ja silputulla tuoreella tai kuivatulla basilikalla.
Sekoita isossa kulhossa jauhoihin leivinjauhe ja suola sekä juustoraaste ja fetajuustokuutiot. Lisää munat ja sulatettu voi tai margariini sekä keitetty valutettu pasta ja jäähtynyt paistettu pinaatti-sipuli-mausteseos ja ranskankerma. Sekoita tasaiseksi. Lusikoi taikina muffinssivuokiin tai muffinssipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min. Nauti kuumina sellaisenaan, raikkaan salaatin tai keiton kanssa.
VINKKI: Kasvismuffineihin saat kätevästi käytettyä tähteeksi jäänyttä pastaa, kokeile myös vaikkapa Raketti Spagettia.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy