Rusina-papaijakeksit

Eksoottisia makuja Kristan valmistamissa kekseissä. Näitä on ihan pakko syödä yksi jos toinenkin.

Ainekset 24 kpl

  • 50 g kuivattuja papajoita
  • 75 g rusinoita
  • 50 g valkosuklaata
  • 125 g voita
  • 1,5 dl fariinisokeria
  • 2 tl vanilliinisokeria
  • 1 kananmuna
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 1/2 dl vehnäjauhoja

Valmistusohje

Hienonna papaijapalat ja rusinat. Rouhi valkosuklaa. Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit kuohkeaksi. Vatkaa joukkoon muna.

Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää taikinaan yhdessä rusinoiden, papaijan ja valkosuklaan kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa se 24 osaan. Pyörittele taikinasta palloja ja painele ne litteiksi leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 200-asteisen uunin ylätasolla noin kymmenen minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!