Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Rusina-papaijakeksit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Eksoottisia makuja Kristan valmistamissa kekseissä. Näitä on ihan pakko syödä yksi jos toinenkin.

Ainekset 24 kpl

  • 50 g kuivattuja papajoita
  • 75 g rusinoita
  • 50 g valkosuklaata
  • 125 g voita
  • 1,5 dl fariinisokeria
  • 2 tl vanilliinisokeria
  • 1 kananmuna
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 1/2 dl vehnäjauhoja

Valmistusohje

Hienonna papaijapalat ja rusinat. Rouhi valkosuklaa. Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit kuohkeaksi. Vatkaa joukkoon muna.

Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää taikinaan yhdessä rusinoiden, papaijan ja valkosuklaan kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa se 24 osaan. Pyörittele taikinasta palloja ja painele ne litteiksi leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 200-asteisen uunin ylätasolla noin kymmenen minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Keksit