Gnocchi-pastasalaatti

Ruokaisa pastasalaatti sopii lounaaksi tai esimerkiksi grilliruoan lisukkeeksi. Kokeile helppoa ja maukasta reseptiä!

5-6 henkilölle

  • 250 g kuviopastaa keitettynä (Gnocchi)
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 1 tl valkosipulia, murskattuna
  • 1 tl sitruunaa raastettuna
  • 1 rkl hunajaa
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1/2 dl oliiveja, mustia
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 150 g minisalameja
  • 1 dl parmesaanilastuja
  • 1/2 punasipuli, suikaleiksi leikattuna
  • 1/2 nippu rucolaa

Valmistusohje

Sekoita kulhossa sinappi, valkosipuli, sitruuna, hunaja, punaviinietikka ja oliiviöljy. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon keitetty pasta, oliivit, kirsikkatomaatit, minisalamit, parmesaanilastut ja punasipuli suikaleet. Lisää vielä lopuksi rucolan lehtiä ja sekoita aineet keskenään.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!