Sekoita kulhossa sinappi, valkosipuli, sitruuna, hunaja, punaviinietikka ja oliiviöljy. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon keitetty pasta, oliivit, kirsikkatomaatit, minisalamit, parmesaanilastut ja punasipuli suikaleet. Lisää vielä lopuksi rucolan lehtiä ja sekoita aineet keskenään.
Makuja
Gnocchi-pastasalaatti
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Ruokaisa pastasalaatti sopii lounaaksi tai esimerkiksi grilliruoan lisukkeeksi. Kokeile helppoa ja maukasta reseptiä!
- Ruokavalio: Laktoositon
5-6 henkilölle
- 250 g kuviopastaa keitettynä (Gnocchi)
- 1 tl Dijon-sinappia
- 1 tl valkosipulia, murskattuna
- 1 tl sitruunaa raastettuna
- 1 rkl hunajaa
- 3 rkl punaviinietikkaa
- suolaa
- mustapippuria
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1/2 dl oliiveja, mustia
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- 150 g minisalameja
- 1 dl parmesaanilastuja
- 1/2 punasipuli, suikaleiksi leikattuna
- 1/2 nippu rucolaa