Gnocchi-pastasalaatti
Ruokaisa pastasalaatti sopii lounaaksi tai esimerkiksi grilliruoan lisukkeeksi. Kokeile helppoa ja maukasta reseptiä!
- Ruokavalio: Laktoositon
5-6 henkilölle
- 250 g kuviopastaa keitettynä (Gnocchi)
- 1 tl Dijon-sinappia
- 1 tl valkosipulia, murskattuna
- 1 tl sitruunaa raastettuna
- 1 rkl hunajaa
- 3 rkl punaviinietikkaa
- suolaa
- mustapippuria
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1/2 dl oliiveja, mustia
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- 150 g minisalameja
- 1 dl parmesaanilastuja
- 1/2 punasipuli, suikaleiksi leikattuna
- 1/2 nippu rucolaa
Valmistusohje
Sekoita kulhossa sinappi, valkosipuli, sitruuna, hunaja, punaviinietikka ja oliiviöljy. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon keitetty pasta, oliivit, kirsikkatomaatit, minisalamit, parmesaanilastut ja punasipuli suikaleet. Lisää vielä lopuksi rucolan lehtiä ja sekoita aineet keskenään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka