1. Harjaa simpukat tarkasti. Heitä pois avoimet simpukat jotka eivät sulkeudu, kun kopautat niitä pöytää vasten.
2. Hienonna salottisipuli. Kaada viini, vesi ja sipuli isoon kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi, lisää simpukat ja laita kansi päälle. Ravista kattilaa välillä. Kun kattila vedetään liedeltä, kaikkien simpukoiden tulee olla avautuneita, ne jotka eivät suostu avautumaan, pitää heittää pois. Jäähdytä simpukat.
3. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Sekoita vaalea leipä, persilja ja voi sekä suolaa ja pippuria tehosekoittimessa. Purista mukaan valkosipuli ja sekoita hyvin. Poista simpukoista toinen kuorenpuolikas. Laita jäljelle jäävät simpukat kuoripuoli alaspäin uuninkestävälle vadille. Valele valkosipulivoilla. Gratinoi uunissa kunnes voi on sulanut ja pinta on saanut väriä. Tarjoile heti.