1. Mornaykastike: Vatkaa munankeltuainen kermatilkan kera. Paista voita ja jauhoja kattilassa, lisää kerma vähän kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten. Anna poreilla 5 minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla. Vatkaa joukkoon juusto ja anna sen sulaa kokonaan. Lisää munankeltuainen. Nyt kastike ei enää saa kiehua, mutta sen pitää olla aika paksua.
2. Kuumenna uuni 275 asteeseen ja napsauta grillivastus päälle. Leikkaa leipäviipaleista reunat pois ja paista viipaleet kullanruskeiksi voissa. Valuta taskuravunliha ja parsat kunnolla.
3. Sekoita mornaykastike ja taskuravut. Mausta sitruunamehulla. Leikkaa parsat pienemmiksi paloiksi. Asettele parsat leiville ja sen päälle rapuseos. Ripottele päälle juustoraastetta ja gratinoi grillivastuksen alla muutama minuutti, kunnes pinta on kauniin kullanruskea, tähän menee muutama minuutti mutta ole tarkkana. Koristele salaatilla ja sitruunalla, tarjoile heti.