Grillattu tunturikarhun rieska
Julkaistu
Riistan ja kalan aromit ovat parhaimmillaan, kun Lihansyöjät iskevät pannulle karhunlihaa sekä hauesta tehtyjä murekepihvejä. Tujakan säväyksen antaa vielä herkullinen viinimarjakastike.
Ainekset
- 1 pkt ohutta vehnärieskaa
- 1 prk Riipisen suikaloitua karhun varraslihaa
- 100 g Mustaleima Emmental -juustoa
Valmistusohje
Kuumenna karhunlihaviipaleet pannulla. Asettele lihasuikaleita rieskan reunalle ja ripottele raastettua juustoa päälle. Pyöräytä rullaksi ja paahda nopeasti pinnaltaan rapsakaksi. Tarjoa rypälesalaatin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka