Grillimakkarat taikinakuoressa
Tämä on makoisaa ruokaa lapsille grillin ympärillä. Sopii myös kotikeittiöön uunissa valmistettavaksi – ehkä jotakin seuraaville lastenkutsuille?
Kahdeksalle
- 8 grillimakkaraa
- 1 pkt pizzapohja-aineksia
- 2 rkl sinappia
- 2 rkl ketsuppia
- 1 dl kurkkurelissiä
- 2 dl juustoraastetta
Lisäksi tarvitset
- alumiinifoliota
Valmistusohje
1. Sekoita taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Jaa taikina kahteen osaan, kaulitse kaksi n. 10X40 cm palaa, jaa ne neljään osaan.
3. Levitä jokaiselle taikinanpalalle sinappia, ketsuppia ja kurkkurelissiä. Laita päälle makkara nurkasta nurkkaan ja ripottele päälle juustoraastetta. Kääntele toiset nurkat sisään makkaran päälle ja paina kiinni.
4. Laita jokainen makkarapaketti alumiinifolioarkille ja kääri kiinni paketiksi. Paista hiilloksella n. 10-15 minuuttia molemmin puolin.
5. Avaa paketteja hieman loppua kohti, niin että makkarapaketit saavat väriä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"