Makkaraa lisätäytteellä
Tämä on kunnon lastenruokaa isoille ja pienille. Tarjoile grilliltä tai valmista kotona uunissa. Jos valmistat ruoan uunissa, voit raastaa päälle hieman juustoa! Tarjoile perunamuusin kera.
Kuudelle
- 6 makkaraa
- 6 viipaletta savukinkkua
- 2-3 kovaksi keitettyä munankeltuaista
- 2 tl sinappia
- 2-3 rkl kermaa
- 1 rkl hienonnettua tilliä
- 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
- 1 rkl hienonnettua persiljaa
- 8-10 viipaloitua vihreää oliivia
- suolaa
- paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Sekoita keltuaiset, sinappi ja yrtit kulhossa, mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää kerma.
2. Levitä seos kinkkuviipaleille. Leikkaa makkaroihin viiltoja ja täytä ne oliiveilla.
3. Kääri makkarat kinkkuviipaleiden sisään, kiinnitä hammastikuilla. Paista välillä käännellen grillillä n. 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi