Makkaraa lisätäytteellä
Tämä on kunnon lastenruokaa isoille ja pienille. Tarjoile grilliltä tai valmista kotona uunissa. Jos valmistat ruoan uunissa, voit raastaa päälle hieman juustoa! Tarjoile perunamuusin kera.
Kuudelle
- 6 makkaraa
- 6 viipaletta savukinkkua
- 2-3 kovaksi keitettyä munankeltuaista
- 2 tl sinappia
- 2-3 rkl kermaa
- 1 rkl hienonnettua tilliä
- 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
- 1 rkl hienonnettua persiljaa
- 8-10 viipaloitua vihreää oliivia
- suolaa
- paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Sekoita keltuaiset, sinappi ja yrtit kulhossa, mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää kerma.
2. Levitä seos kinkkuviipaleille. Leikkaa makkaroihin viiltoja ja täytä ne oliiveilla.
3. Kääri makkarat kinkkuviipaleiden sisään, kiinnitä hammastikuilla. Paista välillä käännellen grillillä n. 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku