Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Makkaraa lisätäytteellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on kunnon lastenruokaa isoille ja pienille. Tarjoile grilliltä tai valmista kotona uunissa. Jos valmistat ruoan uunissa, voit raastaa päälle hieman juustoa! Tarjoile perunamuusin kera.

Kuudelle

  • 6 makkaraa
  • 6 viipaletta savukinkkua
  • 2-3 kovaksi keitettyä munankeltuaista
  • 2 tl sinappia
  • 2-3 rkl kermaa
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 1 rkl hienonnettua persiljaa
  • 8-10 viipaloitua vihreää oliivia
  • suolaa
  • paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Sekoita keltuaiset, sinappi ja yrtit kulhossa, mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää kerma.

2. Levitä seos kinkkuviipaleille. Leikkaa makkaroihin viiltoja ja täytä ne oliiveilla.

3. Kääri makkarat kinkkuviipaleiden sisään, kiinnitä hammastikuilla. Paista välillä käännellen grillillä n. 15 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Paistettu makkara