Täytetyt makkarat
Julkaistu
Juhlavaa arkiruokaa, jota koko perhe yleensä arvostaa. Muhennetut perunat tai perunamuusi ovat hyviä lisukkeita.
Neljälle
- 5-6 makkaraa
- sinappia
- 1 pkt pekonia
- 100 g juustoa
Lisukkeeksi
- perunamuusia ruohosipulilla
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leikkaa makkaroihin viillot pituussuuntaan, täytä sinapilla ja juustotangoilla.
2. Kääri makkarat pekoniviipaleisiin ja laita vadille. Paista uunin keskitasolla kunnes juusto on sulanut ja pekoni kauniin väristä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku