Makkaraa kaikenikäisille
Julkaistu
Makkaralla ja perunamuusilla täytetty rieska on yksinkertainen, nopea ja pidetty ruoka. Vielä helpommaksi saat sen käyttämällä valmismuusia.
4 annosta
- 4 mausteista makkaraa
- 4 annosta valmismuusia
- 4 palaa rieskaa tai vastaavaa ohutta leipää
- kurkkusalaattia
Valmistusohje
1. Tee valmismuusi pakkauksen ohjeen mukaan tai tee oikea muusi itse.
2. Paista tai grillaa makkarat.
3. Aseta rieskat pöydälle. Levitä rieskalle kerros muusia, pane päälle makkara ja ripaus kurkkusalaattia.
4. Taita rieskan toinen pää. Tee rieskasta rulla ja kääri halutessasi folioon.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"