Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Makkaraa kaikenikäisille

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Makkaralla ja perunamuusilla täytetty rieska on yksinkertainen, nopea ja pidetty ruoka. Vielä helpommaksi saat sen käyttämällä valmismuusia.

4 annosta

  • 4 mausteista makkaraa
  • 4 annosta valmismuusia
  • 4 palaa rieskaa tai vastaavaa ohutta leipää
  • kurkkusalaattia

Valmistusohje

1. Tee valmismuusi pakkauksen ohjeen mukaan tai tee oikea muusi itse.

2. Paista tai grillaa makkarat.

3. Aseta rieskat pöydälle. Levitä rieskalle kerros muusia, pane päälle makkara ja ripaus kurkkusalaattia.

4. Taita rieskan toinen pää. Tee rieskasta rulla ja kääri halutessasi folioon.

Tuoreimmat aiheesta

Grillimakkara