Huli huli -kana – helppo pasta à la Harri Syrjänen

hulihuli

Tv-kokki Harri Syrjäsen huli huli -kanapasta tuo tuulahduksen tropiikkia ruokapöytään.

Ainekset

  • 300 g broilerin paistileikkeitä
  • 300 g pastaa (fettucce)
  • 2 uuden sadon punasipulia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl pilkottua inkivääriä
  • 1 tlk ananaspaloja
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 0,5 d soijakastiketta
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl sriracha-kastiketta
  • 9 dl mietoa kanalientä

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen huli huli -kana:

1. Pilko punasipuli ja ota vihreää osaa sipulista hieman sivuun koristelua varten. Pilko valkosipuli ja inkivääri pieneksi paloiksi. Leikkaa broileri paloiksi.

2. Kuumenna kasari, lisää oliiviöljy ja paista broileria hetki. Lisää sipuli, tomaattipyree, inkivääri ja sekoita.

3. Kun broileri on kypsää, ota lautaselle sivuun. Kiehauta kanaliemi ja lisää soija ja sriracha, sekoita.

4. Lisää pasta ja keitä hiljaa hymyillen noin 13 minuuttia, lisää tämän jälkeen ananaspalat mehuineen. Lisää myös broileri ja sekoita.

5. Keitä vielä hetki, kunnes pasta on kypsää. Nosta annos lautaselle ja lisää sipulia päälle ja halutessasi lisää srirachaa. Jos haluat hieman makeampaa soosia, voit lisätä hieman ruokosokeria.

Lisää reseptejä löydät Harri Syrjäsen Instagram-sivuilta!

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!