- Pilko kurpitsa isoiksi paloiksi ja voitele oliiviöljyllä.
- Paahda uunissa 200 asteessa 25–30 minuuttia.
Pilko sillä aikaa punasipuli, valkosipuli, timjami ja chili. - Ota kurpitsa uunista ja hetki jäähtyä, poista kuoret ja kuutioi.
- Laita kasariin öljyä ja lisää noin puolet kurpitsasta ja heitä muskottipähkinä sekaan, freesaa hetki.
- Lisää kasvisliemi ja kiehauta. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Lisää sipuli, valkosipuli, chili, timjami ja pasta. Keittele hiljaa hymyillen noin 8 minuuttia ja lisää loput kurpitsakuutiot.
- Jatka keittämistä vielä 6–7 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Raasta lopuksi parmesaani, nosta annos lautaselle ja murenna päälle fetaa ja pekaanipähkinöitä. Koristele timjamilla.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!