Harri Syrjäsen tatti-poropasta valmistuu näin:
- Aloita pilkkomalla punasipuli, valkosipuli, kevätsipulin varret ja basilika.
- Suikaloi kylmäsavuliha ja jätä tatit isohkoiksi paloiksi. Kuumenna kasari ja lisää oliiviöljyä.
- Paista tatteihin hyvä väri ja mausta suolalla.
- Lisää punasipuli, valkosipuli ja suikaloitu kylmäsavuliha. Kuullota hetken aikaa. Lisää valkoviini ja kiehauta.
- Lisää sieniliemi ja odota kunnes kiehuu ja lisää pasta. Lisää kerma. Keittele hiljaa hymyillen noin 13 minuuttia.
- Lisää kevätsipulinvarret ja basilika sekä raastettu parmesani. Keitä vielä 1–2 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
Lisää one pot -reseptejä löydät Harri Syrjäsen Instagram-tililtä.