Valmista ensin kantarellivoi. Lisää kuivalle pannulle pilkotut kantarellit, anna "hikoilla" hetki. Lisää nokare voita, hienonnettu valkosipuli sekä tuore timjami. Paista kunnes sienet ovat saaneet väriä ja ovat pehmeitä. Kaada sieniseos tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi kreemiksi. Lisää loppu voi, mielellään kylmänä ja kuutioituna. Lusikoi kantarellivoi tiiviiseen purkkiin ja säilytä jääkaapissa. Voit käyttää voita maustamaan ruokia (pasta/risotto), levitteenä leivän päällä tai maustevoin tapaan lihan ja kalan kanssa. Säilyy useita viikkoja kylmässä säilytettynä.
Kiehauta iso kattilallinen vettä pastaa varten valmiiksi. Laita kuivalle pannulle pilkotut/revityt sienet "hikoilemaan". Pilko sillä välin salottisipuli, valkosipuli sekä yrtit. Lisää voi sienten joukkoon ja paista rapeiksi. Lisää samalle pannulle sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki. Lisää valkoviini, anna haihtua puoleen. Lisää kanaliemi, timjami ja persilja. Hauduta taas puoleen. Lisää kerma. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Keitä pastaa 1-2 minuuttia kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta lävikössä ja kääntele se hyvin kastikkeen joukkoon. Kokoa annokset, viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla sekä kantarellivoilla. Ripottele pinnalle parmesaania.