Näin valmistuu Harri Syrjäsen thaimaalainen kanakeitto:
- Leikkaa paprika paloiksi. Leikkaa kevätsipuli. Kuori ja pilko inkivääri suikaleiksi. Leikkaa valkosipuli siivuiksi.
- Pilko chili renkaiksi (jos et halua liian tulista, tämän voi jättää pois). Raasta limen kuori ja halkaise lime.
- Silppua korianteri ja basilika (irrota basilikanlehdet varresta, varsi tuo kitkeryyttä).
- Kaada öljyä kasariin ja lisää broileri, inkivääri, currytahna, valkosipulit ja ruokosokeri. Sekoita ja freesaa pari minuuttia.
- Lisää kanaliemi ja kookosmaito ja kiehauta. Lisää kaffirlime, raastettu limen kuori, kevätsipuli, chili, kalaliemi ja nuudeli, keitä hiljaa hymyillen noin 4 minuuttia.
- Purista vielä lopuksi limen mehu ja sekoita lempeästi. Lisää korianteri ja basilika lopuksi joukkoon ja tarjoile.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!