Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Haudutettua päärynää ja liköörikermaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 4 päärynää
  • 5 dl vettä
  • 3 dl sokeria
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 kanelitanko
  • 1 tähtianis
  • Amarettoa, Gallianoa tai Mesimarjalikööriä
  • kermaa
  • manteleita

Valmistusohje

Kuori päärynät ja poista siemenkota omenaporalla. Kiehauta muut raaka-aineet kattilassa ja lisää päärynät mukaan. Peitä päärynät leivinpaperilla ja hauduta noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä liemessä. Tarjoa liköörillä maustetun kermavaahdon sekä paahdettujen mantelien kera.

Tuoreimmat aiheesta

Päärynät