Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Päärynät appelsiinikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on ketterä jälkiruoka, jonka voit toki tarjoilla myös jäätelön kanssa.

Neljälle-kuudelle

  • 6 päärynänpuolikasta (säilykepäärynöitä)
  • 2 dl appelsiinimehua
  • 2 rkl hunajaa
  • 3 rkl hienonnettua pistaasipähkinää
  • 3 dl kermaa
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

1. Sulata hunaja paistokasarissa ja lisää mehu. Keitä kokoon hiljalleen, lisää tarvittaessa hedelmälientä purkista. Anna jäähtyä.

2. Vatkaa kerma ja vaniljasokeri.

3. Lisää päärynät kermavaahtoon, kaada päälle kastike ja ripottele päälle pistaasirouhe.

Tuoreimmat aiheesta

Päärynät