Pese ja leikkaa purjo renkaiksi. Kuullota niitä hetki pannulla voinokareen kanssa, lisää sulatetut pavut ja kaada uunivuoan pohjalle. Nostele seipalat purjopedille ja kaada kalaliemi päälle. Sekoita kulhossa smetana, hienonnettu tilli, sitruunan kuoriraaste ja mehu sekä mausteet ja lusikoi seos sein päälle. Kypsennä kala uunissa 200 asteessa noin 15 minuutin ajan. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.
Makuja
Haudutettua seitä purjopedillä
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Helppo kalaruoka valmistuu keittiössä käden käänteessä ja tuo kotiin herkullisen tuoksun.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
Ainekset
- 600 g pakaste seitä
- 1 iso purjosipuli
- 150 g vihreitä pakaste neulapapuja
- 2 dl mietoa kalalientä
- 200 g smetanaa
- 1 puntti tilliä
- 1 sitruuna
- suolaa
- pippuria