Kalapullapata

Tämä on kevyttä, halpaa ja hyvää – onnistunut yhdistelmä! Myös parsakaali, sokeriherneet tai vihreät pavut sopivat pataan.

Kahdelle

  • 1 prk kalapullia liemessä
  • 1 tl currya
  • 1 keltasipulia, hienonnettuina
  • 1 vihreä paprika, suikaloituna
  • 1 pkt pakastettuja vihreitä herneitä
  • 1 prk kokonaisia tomaatteja
  • ½ kalaliemikuutio
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 tl rapsiöljyä tai voita

Valmistusohje

1. Paista curry, sipuli ja paprika voissa tai öljyssä teflonpannussa kunnes sipuli on pehmennyt.

2. Lisää kalapuolet ja puolet purkin liemestä. Lisää herneet, murusta mukaan liemikuutio ja kääntele halkaistut tomaatit mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Keitä pataa hiljalleen kannen alla 5-10 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!