Kalapullapata
Tämä on kevyttä, halpaa ja hyvää – onnistunut yhdistelmä! Myös parsakaali, sokeriherneet tai vihreät pavut sopivat pataan.
- Ruokavalio: Kevyt
Kahdelle
- 1 prk kalapullia liemessä
- 1 tl currya
- 1 keltasipulia, hienonnettuina
- 1 vihreä paprika, suikaloituna
- 1 pkt pakastettuja vihreitä herneitä
- 1 prk kokonaisia tomaatteja
- ½ kalaliemikuutio
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 tl rapsiöljyä tai voita
Valmistusohje
1. Paista curry, sipuli ja paprika voissa tai öljyssä teflonpannussa kunnes sipuli on pehmennyt.
2. Lisää kalapuolet ja puolet purkin liemestä. Lisää herneet, murusta mukaan liemikuutio ja kääntele halkaistut tomaatit mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Keitä pataa hiljalleen kannen alla 5-10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku