Haudutetut porsaan kasslerpihvit

Porsaan kasslerpihvit haudutetaan uunissa pitkään ja hartaasti. Hieman erikoisemman lisäkkeen niille saa ohrasuurimoista.

Ainekset

  • 800 g porsaan kassleria eli niskaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • öljyä paistamiseen
  • 4 timjaminoksaa
  • 4 maustepippuria
  • 2 porkkanaa
  • 3 laakerinlehteä
  • 3 rkl balsamiviinietikkaa
  • suolaa
  • ohrasuurimoita

Valmistusohje

Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan. Mausta yrteillä, pippureilla, porkkanaviipaleilla, etikalla ja suolalla. Kaada päälle vettä niin, että lihat peittyvät juuri ja juuri. Peitä vuoka kannella tai foliolla ja nosta 180-asteiseen uuniin. Hauduta pari tuntia.

Tarjoa kasslerpihvien ja haudutuskastikkeen lisäkkeenä keitettyjä ohrasuurimoita.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.