Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Haudutetut porsaan kasslerpihvit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Porsaan kasslerpihvit haudutetaan uunissa pitkään ja hartaasti. Hieman erikoisemman lisäkkeen niille saa ohrasuurimoista.

Ainekset

  • 800 g porsaan kassleria eli niskaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • öljyä paistamiseen
  • 4 timjaminoksaa
  • 4 maustepippuria
  • 2 porkkanaa
  • 3 laakerinlehteä
  • 3 rkl balsamiviinietikkaa
  • suolaa
  • ohrasuurimoita

Valmistusohje

Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan. Mausta yrteillä, pippureilla, porkkanaviipaleilla, etikalla ja suolalla. Kaada päälle vettä niin, että lihat peittyvät juuri ja juuri. Peitä vuoka kannella tai foliolla ja nosta 180-asteiseen uuniin. Hauduta pari tuntia.

Tarjoa kasslerpihvien ja haudutuskastikkeen lisäkkeenä keitettyjä ohrasuurimoita.

Tuoreimmat aiheesta

Kasslerpihvit