Haudutetut porsaan kasslerpihvit
Porsaan kasslerpihvit haudutetaan uunissa pitkään ja hartaasti. Hieman erikoisemman lisäkkeen niille saa ohrasuurimoista.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 800 g porsaan kassleria eli niskaa
- 1 dl vehnäjauhoja
- öljyä paistamiseen
- 4 timjaminoksaa
- 4 maustepippuria
- 2 porkkanaa
- 3 laakerinlehteä
- 3 rkl balsamiviinietikkaa
- suolaa
- ohrasuurimoita
Valmistusohje
Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan. Mausta yrteillä, pippureilla, porkkanaviipaleilla, etikalla ja suolalla. Kaada päälle vettä niin, että lihat peittyvät juuri ja juuri. Peitä vuoka kannella tai foliolla ja nosta 180-asteiseen uuniin. Hauduta pari tuntia.
Tarjoa kasslerpihvien ja haudutuskastikkeen lisäkkeenä keitettyjä ohrasuurimoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku