Haudutetut kasslerpihvit
Sami Garamin herkulliset kasslerpihvit saavat kasviksista lisää makua. Ananakset tuovat annokselle raikkautta. Hauduta uunissa reilun tunnin verran.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 700 g possun kassleria
- 4 rkl sinappia
- öljyä paistamiseen
- 4 ananasrengasta
- 200 g palsternakkaa
- 2 varsisellerin vartta
- 2 isoa porkkanaa
- 700 g perunoita
- 8 valkosipulinkynttä
- suolaa
Valmistusohje
Aloita juuresten viipaloinnilla ja nosta ne voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla.
Leikkaa kassler viipaleiksi ja kuumenna pannu. Paista pihvit molemmin puolin ja sivele ne sitten sinapilla. Nosta lihat uunivuokaaan. Huuhtaise pannu ja kaada huuhteluvesi lihojen päälle.
Paista myös ananasrenkaat ja nosta lihojen päälle. Kaada myös ananasmehu vuokaan. Lämmitä uuni 175 asteeseen ja hauduta pihvejä ja juureksia siellä reilun tunnin verran.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku