Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hunajalla ja valkosipulilla maustettu grillikassler

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ulkogrillissä tai parilapannussa grillattu porsaanliha on mehukasta ja maukasta. Chilikastikkeesta, hunajasta ja valkosipulista valmistettu marinadi täydentää makunautinnon.

4 annosta

  • 4 kasslerpihviä, à 200 g
  • 8 ohueksi viipaloitua porkkanaa
  • 2 dl kahvikermaa
  • 1 tl sokeria
  • 6 halkaistua perunaa
  • 2 tl voita

Marinadi

  • 2 rkl chilikastiketta
  • 1 rkl soijaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 puristettu valkosipulinkynsi
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Marinoi pihvejä muovipussissa parin tunnin ajan. Paras lopputulos syntyy, jos pihvit saavat marinoitua yön yli jääkaapissa.

2. Hauduta porkkanaviipaleet miedolla lämmöllä sokerilla maustetussa kermassa.

3. Voitele halkaistut perunat voilla ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

4. Grillaa kasslerpihvit ulkogrillissä tai parilapannulla ja tarjoile porkkanoiden ja uuniperunoiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kasslerpihvit