Hunajalla ja valkosipulilla maustettu grillikassler
Ulkogrillissä tai parilapannussa grillattu porsaanliha on mehukasta ja maukasta. Chilikastikkeesta, hunajasta ja valkosipulista valmistettu marinadi täydentää makunautinnon.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 annosta
- 4 kasslerpihviä, à 200 g
- 8 ohueksi viipaloitua porkkanaa
- 2 dl kahvikermaa
- 1 tl sokeria
- 6 halkaistua perunaa
- 2 tl voita
Marinadi
- 2 rkl chilikastiketta
- 1 rkl soijaa
- 1 rkl hunajaa
- 1 puristettu valkosipulinkynsi
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Marinoi pihvejä muovipussissa parin tunnin ajan. Paras lopputulos syntyy, jos pihvit saavat marinoitua yön yli jääkaapissa.
2. Hauduta porkkanaviipaleet miedolla lämmöllä sokerilla maustetussa kermassa.
3. Voitele halkaistut perunat voilla ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
4. Grillaa kasslerpihvit ulkogrillissä tai parilapannulla ja tarjoile porkkanoiden ja uuniperunoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku