Savustetut porsaan kasslerpihvit
Savustamisessa maltti on valttia ja sinappimajoneesikastike kruunaan tämän herkun.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 800 g porsaan kassleria
- suolaa
- savustuspuruja
Sinappimajoneesikastike
- 5 rkl sinappia
- 1 kanamunankeltuainen
- 1 sitruunan mehu
- 2 dl öljyä
- kirveliä
Fenkoliperunat
- 1 kg uusia perunoita
- 1 fenkoli
- öljyä
- suolaa
Folioratatouille
- 2 tomaattia
- 1 paprika
- 1 sipuli
- 100 g kesäkurpitsaa
- 4 valkosipulinkynttä
- suolaa
- öljyä
- foliota
Valmistusohje
Savusta kassleria palana noin vartti ja leikkaa se noin sentin pihveiksi. Mausta pihvit suolalla ja sivele pinnoille vähän öljyä.
Grillaa pihvit kypsiksi useita kertoja käännellen.
Sekoita keltuainen, sinappi ja sitruunan mehu keskenään ja vatkaa mukaan öljyä ohuena nauhana. Mausta kastike leikatulla kirvelillä.
Leikkaa fenkoli hakkeeksi ja halkaise perunat kahtia. Sekoita kulhossa öljyn kanssa ja mausta suolalla. Grillaa perunoita usein käännellen kunnes ne ovat kypsiä.
Pilko kasvikset ja mausta ne suolalla. Anna maustua tovi ja pakkaa sitten folioon. Lorauta öljyä pakettiin mukaan ja sulje nyytiksi. Grillaa välillä varovasti käännellen kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku