Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Savustetut porsaan kasslerpihvit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Savustamisessa maltti on valttia ja sinappimajoneesikastike kruunaan tämän herkun.

Ainekset

  • 800 g porsaan kassleria
  • suolaa
  • savustuspuruja

Sinappimajoneesikastike

  • 5 rkl sinappia
  • 1 kanamunankeltuainen
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 dl öljyä
  • kirveliä

Fenkoliperunat

  • 1 kg uusia perunoita
  • 1 fenkoli
  • öljyä
  • suolaa

Folioratatouille

  • 2 tomaattia
  • 1 paprika
  • 1 sipuli
  • 100 g kesäkurpitsaa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • öljyä
  • foliota

Valmistusohje

Savusta kassleria palana noin vartti ja leikkaa se noin sentin pihveiksi. Mausta pihvit suolalla ja sivele pinnoille vähän öljyä.

Grillaa pihvit kypsiksi useita kertoja käännellen.

Sekoita keltuainen, sinappi ja sitruunan mehu keskenään ja vatkaa mukaan öljyä ohuena nauhana. Mausta kastike leikatulla kirvelillä.

Leikkaa fenkoli hakkeeksi ja halkaise perunat kahtia. Sekoita kulhossa öljyn kanssa ja mausta suolalla. Grillaa perunoita usein käännellen kunnes ne ovat kypsiä.

Pilko kasvikset ja mausta ne suolalla. Anna maustua tovi ja pakkaa sitten folioon. Lorauta öljyä pakettiin mukaan ja sulje nyytiksi. Grillaa välillä varovasti käännellen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tuoreimmat aiheesta

Kasslerpihvit