1. Suikaloi paprika, kesäkurpitsa ja porkkana.
2. Mausta kalafileet suolalla ja sitruunamehulla. Kääri ne rullalle ja laita voideltuun kattilaan, lisää kalaliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Anna poreilla hiljaa kunnes kala on läpikotaisin valkea, n. 5 minuuttia. Nosta kääryleet ja pidä lämpiminä.
3. Kastike: Sulata voi ja ota kattila liedeltä. Lisää jauhot, sekoita hyvin ja lisää hieman kalalientä kalan keittämisestä. Laita kattila takaisin liedelle ja lisää loppu liemi, vähän kerrallaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla hiljaa 2 minuuttia. Lisää ruokakerma, 1 tl paprikajauhetta ja vihanneskuutiot, mausta suolalla ja pippurilla. Keitä 5 minuuttia.
4. Tarjoile perunamuusin kera.