1. Leikkaa lohi aika isoiksi paloiksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi suolan ja valkopippurien kera. Lisää lohi. Kuumenna jälleen kiehuvaksi, laita päälle kansi ja keitä n. 5 minuuttia. Laita kattila puiselle leikkuulaudalle, jossa lohi saa jälkikiehua 5 minuuttia.
2. Keitä täysjyväpasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää parsakaali ja hienoksi suikaloitu paprika kun pasta on lähes valmis. Kuumenna kiehuvaksi ja kaada vesi sen jälkeen pois. Tiputtele päälle rapsiöljyä.
3. Sitruunakastike: Vatkaa vehnäjauhot ja tilkka lohilientä. Lisää loput liemestä (yhteensä 2 dl) ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä muutama minuutti. Ota kattila liedeltä ja lisää suikaloitu sitruunankuori, sitruunamehu sekä rakuuna. Lisää keltuainen. Asettele lohipaloja pastasalaatin päälle, viimeistele kastikkeella.