1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kiehauta kalaliemi ja lämmitä kalapyörykät liemessä. Ota kalapyörykät liemestä ja pane voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Keitä kalalientä kokoon voimakkaalla lämmöllä, kunnes sitä on jäljellä noin 2½ dl.
2. Kastike: Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise omena, poista siemenkota ja leikkaa omena kuutioiksi. Sekoita vehnäjauhot 2 ruokalusikalliseen sulatettua voita. Sulata kattilassa 1 ruokalusikallinen voita ja kuullota sipulia ja omenaa pari minuuttia. Sekoita joukkoon curry, tomaattipyree, kalaliemi ja kerma. Hauduta pari minuuttia. Lisää jauhosuurus vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Hauduta kastiketta 5 minuuttia ja siivilöi se. Mausta suolalla.
3. Kaada kastike kalapyöryköiden päälle. Pane vuoka uuniin 10 minuutiksi, jotta ruoka kuumenee kunnolla.