Marjaisa hiutaleherkku
Julkaistu
Helppo välipala- tai aamupala marjoista, jogurtista ja kaurahiutaleista! Testaa Marttojen resepti.
- Aktiivinen valmistusaika: 10min
- Kokonaisvalmistusaika: 10min
- Annosmäärä: 1 annos
Ainekset
- 1 dl kaurahiutaleita
- 2 dl pakastemarjoja (vadelma, mustikka, mansikka)
- sokeria
- 1 dl maustamatonta jogurttia TAI kaura- tai soijajogurttia
Valmistusohje
- Paahda kaurahiutaleita kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat väriä. Anna jäähtyä.
- Mausta marjat sokerilla maun mukaan. Laita jogurttia, marjoja ja hiutaleita kerroksittain annoskulhoon.
Katso myös:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät