1. Hyytelö: Laita liivatelehdet veteen likoamaan ja keitä liemi. Siivilöi liemi kostean, mutta nihkeäksi väännetyn siiviläliinan, tai vedessä huuhdellun kahvinsuodattimen läpi. Kaada liemi takaisin kattilaan. Puristele liivatteista liika vesi pois, laita ne liemeen ja kuumenna kunnes liivatteet sulavat. Lisää viini ja laita hyytelöliuos jäähtymään.
2. Viipaloi sitruuna, lado viipaleet annosvuokiin, laita viipaleiden päälle tiivis kranssi ravunpyrstöjä ja kaada hyytelöliemi päälle niin että se peittää ravut. Laita vuoat kylmään, mieluiten yön yli, jotta hyytelö hyytyy.
3. Kumoa hyytelöt lautasille, joilla on salaatinlehtiä. Koristele kaunis rapuleivos mädillä ja tillillä.
4. Sekoita ranskankerma, ripaus suolaa, hieman mustapippuria ja sitruunaa. Lisää tilli ja laita nokare kastiketta jokaiselle lautaselle.