1. Huuhtele purjo, porkkana ja sipuli hyvin. Kuori porkkana ja sipuli. Paloittele kaikki pieneksi. Laita broilerinfileet pataan ja juurekset niiden päälle. Lisää suola ja viini. Lisää vettä tarvittaessa, niin että lihat peittyvät. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa ilman kantta muutama minuutti. Kuori vaahto, alenna lämpöä ja lisää pippurit. Keitä kannen alla 15 minuuttia. Nosta lihat liemestä, siivilöi ja säästä liemi.
2. Laita liivatelehdet veteen likoon. Leikkaa fileet pieniksi paloiksi. Silppua persiljat, erityisesti varret, erittäin pieneksi. Mittaa keitinliemi ja lisää tarvittaessa vettä, lientä pitää olla 7 dl. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa. Purista liivatteet kuiviksi ja liuota ne lämpimään liemeen. Pane liemi nyt kylmään. Kun se alkaa hyytyä, kaada lientä hiukan vuokien pohjalle, heiluttele vuokia ja sirottele vuokiin hiukan persiljaa, kirveliä ja rakuunaa. Heiluttele taas vuokia, niin että mausteyrtit tarttuvat liemeen.
3. Lado vuokiin vuorotellen lihapaloja ja yrttejä ja valuta lientä. Päätä siihen, että kaadat lopun liemen päällimmäiseksi. Pane vuoat kylmään ja anna hyytyä täysin. Kun on aika tarjota aladobit, kasta vuoka kerrallaan nopeasti kuumaan veteen, pyöräytä veitsellä reunaa myöten ja kumoa.