1. Päivä 1: Ota syrjään ½ dl vehnäjauhoa. Sekoita loput jauhosta kikhernejauhon, leivinjauheen, jogurtin ja veden kanssa kulhossa. Peitä ja jätä taikina nousemaan vuorokaudeksi huoneenlämpöön.
2. Päivä 2: Keitä yhdessä vesi ja sokeri ja anna kiehua 5 minuuttia paksuksi liemeksi. Ota kattila liedeltä ja lisää liemeen elintarvikeväri. Sekoita eilisen taikinan joukkoon loppu vehnäjauho sekä riisijauho. Kuumenna öljy keskilämmöllä, kunnes siihen tipautettu taikinanokare nousee pinnalle.
3. Kaada osa taikinasta pursotinpussiin, jossa on pienireikäinen suukappale. Pursota kuvan osoittamia spiraaleja suoraan öljyyn, 3-4 kierrosta, läpimitaltaan noin 10 cm. Pursota 3 tai 4 spiraalia kerrallaan. Friteeraa pari minuuttia, kunnes pikkuleivät ovat vaaleanruskeita, käännä ne varovasti reikäkauhalla tai keittiöpihdeillä ja friteeraa puoli minuuttia toiselta puolelta.
4. Nosta spiraalit varovasti öljystä ja pane ne lämpimään sokeriliemeen. Paina varovasti niitä alas reikäkauhalla. Liota niitä liemessä korkeintaan puoli minuuttia ja nosta ne sitten ritilälle valumaan. Pikkuleivät ovat parhaimmillaan vastakeitettyinä ja lämpiminä.