Sriracha Rocky Road
Julkaistu
Pienistä tortilloista saa uunissa paahtamalla rapeat tacokuoret, jotka täytetään tällä suklaisella rocky road -moussella. Kokeile maustaa suklaamousse sriracha-mausteella, joka antaa sille mukavasti potkua.
- Annosmäärä: 4
Ainekset
- 200 g tummaa suklaata
- 2 tl sriracha-mausteseosta
- 200 g tuorejuustoa
- 1 dl vispikerma
Lisäksi
- 4 kpl pientä tortillaa
Valmistusohje
- Valmista aluksi tortilloista tacoja. Taittele tortillat uuniritilälle roikkumaan. Paista tortilloja uunissa 185 °C noin 5 minuuttia. Paiston jälkeen kuuman ritilän voi nostaa esimerkiksi juomalasien päälle.
- Nostele tacot leikkuulaudalle jäähtymään. Laita tacojen taitosten väliin varovasti haarukat, jotta ne pysyvät auki.
- Tee seuraavaksi täyte. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää suklaaseen sriracha-mausteseos.
- Vatkaa tuorejuusto ja kerma vaahdoksi. Lisää hieman jäähtynyt sula suklaa vaahdon joukkoon. Lisää moussen joukkoon makusi mukaan esimerkiksi rapeaa suklaamysliä, vaahtokarkkia, suklaapaloja tai pähkinöitä.
- Täytä lopuksi tacot rocky road -moussella.
Resepti: Santa Maria
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa