Sriracha Rocky Road
Julkaistu
Pienistä tortilloista saa uunissa paahtamalla rapeat tacokuoret, jotka täytetään tällä suklaisella rocky road -moussella. Kokeile maustaa suklaamousse sriracha-mausteella, joka antaa sille mukavasti potkua.
- Annosmäärä: 4
Ainekset
- 200 g tummaa suklaata
- 2 tl sriracha-mausteseosta
- 200 g tuorejuustoa
- 1 dl vispikerma
Lisäksi
- 4 kpl pientä tortillaa
Valmistusohje
- Valmista aluksi tortilloista tacoja. Taittele tortillat uuniritilälle roikkumaan. Paista tortilloja uunissa 185 °C noin 5 minuuttia. Paiston jälkeen kuuman ritilän voi nostaa esimerkiksi juomalasien päälle.
- Nostele tacot leikkuulaudalle jäähtymään. Laita tacojen taitosten väliin varovasti haarukat, jotta ne pysyvät auki.
- Tee seuraavaksi täyte. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää suklaaseen sriracha-mausteseos.
- Vatkaa tuorejuusto ja kerma vaahdoksi. Lisää hieman jäähtynyt sula suklaa vaahdon joukkoon. Lisää moussen joukkoon makusi mukaan esimerkiksi rapeaa suklaamysliä, vaahtokarkkia, suklaapaloja tai pähkinöitä.
- Täytä lopuksi tacot rocky road -moussella.
Resepti: Santa Maria
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi