Jan Anderssonin jouluinen salaattikastike
Julkaistu
MTV:n uutisankkuri Jan Anderssonin jouluinen salaatinkastike on helppo valmistaa. Nappaa resepti!
Ainekset
- 3 rkl hunajaa
- 2 rkl vahvaa sinappia
- 2,5 rkl punaviinietikkaa
- 1 dl hyvää oliiviöljyä (tai muuta kasviperäistä öljyä)
- 1,5 dl puolukkasurvosta
- ripaus suolaa
- ripaus valkopippuria
Valmistusohje
Jouluinen salaattikastike valmistuu näin:
Annoksia: 4
- Sekoita hunaja ja sinappi kiiltäväksi seokseksi.
- Lisää oliiviöljy ja vatkaa hieman.
- Lisää punaviinietikka pienissä erissä, vatkaa
- Lisää suola ja pippuri
- Lisää puolukkasurvos siivilän läpi niin, että kuoret jäävät siivilään.
- Sekoita kunnolla ja anna hautua jääkaapissa 2-4 päivää.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"