Basilika-sienet
Julkaistu
Sienten kastike syntyy parmesan-juustosta ja saksanpähkinöistä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 annosta
- noin 200 g tuoreita herkkusieniä
Kastike
- 10 suurta basilikanlehteä
- 30 g saksanpähkinöitä
- 3/4 dl parmesan-juustoraastetta
- 3/4 dl öljyä
- 3 rkl Rajamäen Viinietikkaa
- 2 tl hunajaa
Valmistusohje
Laita kaikki muut kastikkeen aineet paitsi öljy tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Lisää öljy vähitellen koneen käydessä.
Viipaloi sienet. Asettele sieniviipaleita ja kastiketta kerroksittain. Tarjoa alkuruokana tuoreen leivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku