Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Basilika-sienet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sienten kastike syntyy parmesan-juustosta ja saksanpähkinöistä.

4 annosta

  • noin 200 g tuoreita herkkusieniä

Kastike

  • 10 suurta basilikanlehteä
  • 30 g saksanpähkinöitä
  • 3/4 dl parmesan-juustoraastetta
  • 3/4 dl öljyä
  • 3 rkl Rajamäen Viinietikkaa
  • 2 tl hunajaa

Valmistusohje

Laita kaikki muut kastikkeen aineet paitsi öljy tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Lisää öljy vähitellen koneen käydessä.

Viipaloi sienet. Asettele sieniviipaleita ja kastiketta kerroksittain. Tarjoa alkuruokana tuoreen leivän kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Sienet