1. Kuori sipuli, porkkana ja selleri. Suikaloi porkkana ja selleri. Hienonna sipuli ja kuullota se ruskistamatta pehmeäksi kattilassa 1 ruokalusikallisessa öljyä. Sekoita joukkoon vihannessuikaleet ja purista valkosipuli mukaan. Kuullota muutaman minuutin ajan.
2. Kuumenna pannulla 1 rkl öljyä ja ruskista jauheliha. Mausta suolalla, vastarouhitulla pippurilla ja vastaraastetulla muskottipähkinällä. Sekoita keskenään jauheliha ja vihannessekoitus ja kaada sitten joukkoon tomaatit, lihaliemi ja tomaattipyree.
3. Anna kiehua matalalla lämmöllä kannen alla 30 minuuttia. Sekoita silloin tällöin ja jatka tarvittaessa lihaliemellä. Mausta ripauksella italialaista salaattimaustetta ja sekoita lopuksi joukkoon ½ dl persiljasilppua.