Liuota sokeri glögimehuun ja keitä tiiviiksi, voimakkaan makuiseksi siirapiksi. Voit vahvistaa makuja kanelilla, aniksella, vaniljalla tai muilla joulumausteilla. Hiilihapota vesi ja mausta se glögin makuiseksi limuksi.
Mausta hiilihapotettu vesi ensin kanelilla, parilla neilikalla ja muutamalla pienellä omenanpalasella. Lisää lopuksi limutiiviste ja anna maustua jääkaapissa tovi ennen juomista.
Mausta hiilihapotettu vesi punaisella paprikasuikaleella ja vihreällä kurkkusuikaleella. Tarjoa hetken kuluttua sellaisenaan. Samoja suikaleita voi käyttää maustamaan useammankin pullollisen vettä.
Mausta kukin vesi eri makuiseksi ja pilko pestyt lime ja mandariini boolimaljaan. Kaada kylmät limut päälle. Käytä jäisiä puolukoita jääpalojen tapaan. Nauti hyvässä seurassa heti.
Sulata voitaikinalevyt. Leikkaa täytteet pieneksi hakkeeksi ja levitä niitä voitaikinalevyjen päälle. Rullaa kiinni ja leikkaa pieniksi kiekoiksi. Paista 200-asteisessa uunissa noin kymmenen minuuttia. Tarjoa kuumana tai jäähtyneenä.