1. Jauha haukifilee tehosekoittimella hienoksi muhennokseksi. Kumoa muhennos suureen kulhoon, lisää joukkoon munat, ripaus suolaa, cayennenpippuri ja valkopippuri. Sekoita ja pane kulho jääkaappiin noin 20 minuutiksi. Kuumenna paistinpannulla ruokalusikallinen ruokaöljyä ja paista meriravunpyrstöjä noin ½ minuuttia koko ajan sekoittaen. Anna jäähtyä. Toista sama kampasimpukoille. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Mausta muhennos suolalla (suola kannattaa lisätä tässä vaiheessa, sillä se kiinteyttää muuten varsin löysää muhennosta). Sekoita jäähtyneeseen muhennokseen kuohukerma noin 3/4 dl kerrallaan ja sekoita voimakkaasti puukauhalla. Lisää joukkoon jäähtyneet ravunpyrstöt, kampasimpukat ja katkaravut.
3. Voitele 2 litran vuoka huolellisesti voilla. Täytä vuoka muhennoksella ja tasoita pinta veitsellä. Kypsennä pateeta uunissa vesihauteessa puolitoista tuntia. Kun vuoka on ollut uunissa muutaman minuutin, peitä se foliolla. Jos peität vuoan ennen kuin laitat sen uuniin, folio liimautuu kiinni muhennokseen. Jäähdytä patee ja viipaloi se ennen tarjoamista.