1. Puhdista lohi nahasta ja ruodoista, paloittele pienemmiksi paloiksi ja sekoita tahnaksi monitoimikoneessa tai jauha lihamyllyssä. Lisää suola ja kananmuna ja sekoita tasaiseksi massaksi. Laita jääkaappiin. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hienonna tilli tarkoin. Sekoita sinappijauhe ja viinietikka.
2. Ota lohitaikina jääkaapista ja sekoita monitoimikoneen avulla kerma mukaan vähän kerrallaan. Lopuksi lisää tilli, viinietikka-sinappisekoitus sekä cayennepippuri, halutessasi mausta vielä suolalla. Kaada lohitaikina uuninkestävään vuokaan, laita kansi päälle tai peitä foliolla.
3. Laita vuoka vesihauteeseen ja anna paistua uunissa 1 tunti. Anna vuoan jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin. Ota patee esiin hyvissä ajoin ennen tarjoilua, se maistuu parhaalta huoneenlämpöisenä.