Kalkkunapata yhdistelee erivärisiä paprikoita, mausteita ja kahvikermaa.

5 annosta

  • 1 rkl rypsiöljyä
  • currya
  • paprikajauhetta
  • kurkumaa
  • mustapippuria
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 600 g kalkkunasuikaleita
  • 150 g erivärisiä paprikapaloja
  • 50 g salaattifenkolia
  • 50 g varsiselleriä
  • 3 1/2 dl vettä
  • kanaliemikuutio
  • 1 rkl siirappia
  • 2 rkl ohrakasta
  • 3/4 dl kahvikermaa
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

Kiehauta mausteet ja murskattu valkosipulinkynsi öljyssä. Lisää kalkkunasuikaleet ruskistumaan mausteiden joukkoon. Siirrä suikaleet kypsennysastiaan. Lisää paprikapalat, fenkolisuikaleet, selleriviipaleet, vesi, liemikuutio ja siirappi. Hauduta kypsäksi.

Liuota ohrakas kerman joukkoon ja lisää seos pataan. Keitä pari minuuttia. Ripottele padan pinnalle hienonnettua korianteria.

Tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kanapata