Hedelmäinen kanapata eli Natalia Salmelan "kananaspata"
Julkaistu
(Päivitetty )
Natalia Salmela vinkkasi helpon kanapadan ohjeen Viiden jälkeen -ohjelmassa.
- Aktiivinen valmistusaika: 15min
- Kokonaisvalmistusaika: 1h 15min
- Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
- 2 salottisipulia
- 2 kynttä valkosipulia
- 4 kpl maustamattomia kanan koipireisiä
- 4 porkkanaa
- 2 kiiviä
- 1/2 ananas
- 2 appelsiinia
- 2 rkl soijakastiketta
- 2 rkl kanafondia
- 2 rkl öljyä
Lisäksi
- Tarjoiluun riisiä
Valmistusohje
- Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuori ja viipaloi kuutioiksi kaikki hedelmät sekä porkkana.
- Laita kaikki raaka-aineet isoon pataan, mausta soijakastikkeella, kanafondilla ja öljyllä.
- Anna muhia uunissa 180 asteessa noin tunnin ajan kannella peitettynä.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kanapadan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Anun lohipiirakka
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti
-
MasterChef Suomi: Syksy lautasella, Pilvin resepti