Hedelmäinen kanapata eli Natalia Salmelan "kananaspata"
Julkaistu
(Päivitetty )
Natalia Salmela vinkkasi helpon kanapadan ohjeen Viiden jälkeen -ohjelmassa.
- Aktiivinen valmistusaika: 15min
- Kokonaisvalmistusaika: 1h 15min
- Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
- 2 salottisipulia
- 2 kynttä valkosipulia
- 4 kpl maustamattomia kanan koipireisiä
- 4 porkkanaa
- 2 kiiviä
- 1/2 ananas
- 2 appelsiinia
- 2 rkl soijakastiketta
- 2 rkl kanafondia
- 2 rkl öljyä
Lisäksi
- Tarjoiluun riisiä
Valmistusohje
- Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuori ja viipaloi kuutioiksi kaikki hedelmät sekä porkkana.
- Laita kaikki raaka-aineet isoon pataan, mausta soijakastikkeella, kanafondilla ja öljyllä.
- Anna muhia uunissa 180 asteessa noin tunnin ajan kannella peitettynä.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kanapadan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku