- Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuori ja viipaloi kuutioiksi kaikki hedelmät sekä porkkana.
- Laita kaikki raaka-aineet isoon pataan, mausta soijakastikkeella, kanafondilla ja öljyllä.
- Anna muhia uunissa 180 asteessa noin tunnin ajan kannella peitettynä.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kanapadan kanssa.
Makuja
Hedelmäinen kanapata eli Natalia Salmelan "kananaspata"
Natalia Salmela
Julkaistu 10.03.2022 15:00(Päivitetty 14.03.2022 09:20)
Natalia Salmela vinkkasi helpon kanapadan ohjeen Viiden jälkeen -ohjelmassa.
- Kokonaisvalmistusaika: 75 min
- Aktiivinen aika: 15 min
- Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
- 2 salottisipulia
- 2 kynttä valkosipulia
- 4 kpl maustamattomia kanan koipireisiä
- 4 porkkanaa
- 2 kiiviä
- 1/2 ananas
- 2 appelsiinia
- 2 rkl soijakastiketta
- 2 rkl kanafondia
- 2 rkl öljyä
Lisäksi
- Tarjoiluun riisiä