Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hedelmäinen kanapata eli Natalia Salmelan "kananaspata"

20220310_123721
Natalia Salmela
Julkaistu 10.03.2022 15:00(Päivitetty 14.03.2022 09:20)

MTV LIFESTYLE

Natalia Salmela vinkkasi helpon kanapadan ohjeen Viiden jälkeen -ohjelmassa.

  • Kokonaisvalmistusaika: 75 min
  • Aktiivinen aika: 15 min
  • Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset

  • 2 salottisipulia
  • 2 kynttä valkosipulia
  • 4 kpl maustamattomia kanan koipireisiä
  • 4 porkkanaa
  • 2 kiiviä
  • 1/2 ananas
  • 2 appelsiinia
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl kanafondia
  • 2 rkl öljyä

Lisäksi

  • Tarjoiluun riisiä

Valmistusohje

  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuori ja viipaloi kuutioiksi kaikki hedelmät sekä porkkana.
  2. Laita kaikki raaka-aineet isoon pataan, mausta soijakastikkeella, kanafondilla ja öljyllä.
  3. Anna muhia uunissa 180 asteessa noin tunnin ajan kannella peitettynä.
  4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kanapadan kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kanapata