Kampasimpukoita ja torvisieniä
Kaappaus keittiössä, jakso 3 -resepti.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- Kampasimpukoita
- Torvisieniä
Valmistusohje
1. Lämmitä hieman öljyä pannulla. Kun pannu on mahdollisimman kuuma, aseta kampasimpukat pannulle. Paista noin 1 minuutti molemmilta puolilta. Kampasimpukka saa jäädä hieman raa’aksi, sillä kampasimpukka kypsyy vielä noin minuutin verran paistamisen jälkeen.
2. Laita sienet paistinpannulle ja suolaa. Paista kunnes ylimääräinen neste on haihtunut sienistä. Lisää voita ja paista muutama minuutti / kunnes miltei rapeita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"