Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paistettuja kampasimpukoita ja katkarapuja

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Täydellinen party snack kesäisiin juhliin. Ystäväsi tulevat rakastumaan näihin herkullisiin suupaloihin, sekä suussa sulavaan dippikastikkeeseen.

Ainekset (6-8 annosta)

  • 12 kampasimpukkaa
  • 12 suurta katkarapua
  • 4 rkl Saclà Rucola pestokastiketta
  • 4 rkl majoneesia

Valmistusohje

Ota puolet pestokastikkeesta ja pyörittele kampasimpukat sekä katkaravut pestokastikkeessa. Lämmitä paistinpannu. Lisää öljyä ja sekä kampasimpukat. Paista noin minuutin ajan. Lisää joukkoon katkaravut ja paista vielä 1-2 minuuttia, tai kunnes ne ovat kauttaaltaan kypsiä.

Lisää ylijäänyt pestokastike ja sekoita se majoneesiin. Anna imeytyä hetken jääkaapissa.

Tarjoile merenelävät pestodipin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kampasimpukat