Paistettuja kampasimpukoita ja katkarapuja
Täydellinen party snack kesäisiin juhliin. Ystäväsi tulevat rakastumaan näihin herkullisiin suupaloihin, sekä suussa sulavaan dippikastikkeeseen.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset (6-8 annosta)
- 12 kampasimpukkaa
- 12 suurta katkarapua
- 4 rkl Saclà Rucola pestokastiketta
- 4 rkl majoneesia
Valmistusohje
Ota puolet pestokastikkeesta ja pyörittele kampasimpukat sekä katkaravut pestokastikkeessa. Lämmitä paistinpannu. Lisää öljyä ja sekä kampasimpukat. Paista noin minuutin ajan. Lisää joukkoon katkaravut ja paista vielä 1-2 minuuttia, tai kunnes ne ovat kauttaaltaan kypsiä.
Lisää ylijäänyt pestokastike ja sekoita se majoneesiin. Anna imeytyä hetken jääkaapissa.
Tarjoile merenelävät pestodipin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa