Paistetut kantarellit

Tämä on luotettava resepti kantarellien paistamiseen, jotta saat niistä parhaan mahdollisen makuisia.

Neljälle

  • 4 dl tuoreita kantarelleja
  • 2 rkl voita
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Puhdista kantarellit tarkoin, harjaa ne ja leikkaa suuret sienet pienemmiksi paloiksi.

2. Laita sienet kylmään valurautapannuun, kuumenna ja anna pannuun muodostuvan nesteen haihtua.

3. Kun kaikki neste on haihtunut, lisää voi ja paista sieniä 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.